Chat with us, powered by LiveChat

Metode de plata

Contakt Shop iti pune la dispozitie cateva metode foarte simple de plata pentru produsele achizitionate. Poti opta pentru oricare dintre aceste metode in functie de cum preferi.

Plata ramburs

Pentru aceasta modalitate de plata poti opta atunci cand doresti sa achiti produsele in momentul in care coletul ajunge la tine. In cazul in care alegi plata la livrare, curierul elibereaza o dovada a incasarii rambursului, act care tine loc de chitanta fiscala. 

Plata in numerar

Plata in numerar se face direct la oricare dintre magazinele noastre. In cazul acestei plati, clientul va primi pe loc o chitanta sau un bon fiscal reprezentand contravaloarea sumelor achitate.

Plata prin card la sediu (POS)

Pentru o astfel de plata se poate opta la oricare dintre magazinele noastre. Sunt acceptate carduri Visa sau MasterCard si vei primi imediat de la operatorii nostrii o chitanta pe care o elibereaza automat  POS-ul si care reprezinta dovada platii si implicit confirmarea retragerii sumei de pe cardul tau.

Plata prin card online

Daca doresti sa achiti contravaloarea produselor comandate prin card online, imediat dupa finalizarea comenzii esti redirectionat in pagina platformei de plata online, a partenerilor nostril pentru a selecta tipul de card folosit si a finaliza plata. Produsele iti vor fi expediate abia dupa ce se emite dovada faptului ca tranzactia a fost reusita.

Plata prin ordin de plata

Daca ai optat pentru aceasta modalitate de plata, comanda ta va fi livrata dupa intrarea banilor sau dupa dovada platii in contul SC BRAND CTK SRL. Dovada platii reprezinta ordinul de plata efectuat trimis la adresa: hello@contakt.ro

Datele beneficiarului platii sunt urmatoarele:

Denumire societate: SC BRAND CTK SRL
Reg. Com.: J35/2776/2014
CUI: RO33895212
ING Bank
IBAN (LEI): RO96INGB00009999047609XX
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB
Adresa corespondență: 
Str. Mangaliei Nr. 61, Timișoara