Accesorii Lacoste - Modele create de designerul renumit, aduse special din inima Parisului

Accesorii Lacoste - Modele create de designerul renumit, aduse special din inima Parisului

Cu siguranta ati vazut in oferta noastra huse si multe accesorii de designer create de designeri renumiti precum Karl Lagerfeld, Guess sau US Polo. Fie ca vorbim de huse, cabluri, incarcatoare sau chiar si baterii externe, aceste branduri recunoscute la nivel mondial sunt convinsi de importanta accesorizarii telefonului, fiind unul din cele mai utilizate dispozitive de-a lungul zilei.

Atunci cand vine vorba de branduri de designer renumiti, trebuie sa impartasim si in mod oficial cu voi bucuria ca de o perioada de timp, in oferta noastra au aparut accesoriile dedicate Lacoste, brand renumit si cunoscut la nivel mondial direct din inima Parisului.

Ce trebuie sa stii despre Lacoste?
Pe scurt, Lacoste este o companie de vestimentatie de calitate superioara infiintata in 1933 de catre jucatorul de tenis René Lacoste. Produce si comercializeaza haine, in special tricouri de tenis, incaltaminte, parfumuri, produse de piele, ceasuri de mana si ochelari, marcate prin logo-ul distinctiv prezentand crocodilul. Compania se afla in proprietatea familiei Lacoste si are sediul in Paris.

Acum ca ti-am facut o scurta prezentare a brandului, iata accesorii Lacoste vei gasi in oferta noastra pe Contakt.ro sau in aplicatia mobila Contakt:

1. Huse de protectie

Daca doresti sa iti protejezi telefonul de lovituri si cazaturi intr-un mod stylish poti face acest lucru folosind o husa de protectie Lacoste. In momentul de fata, in oferta noastra vei regasi modele dedicate pentru iPhone, in diferite culori precum: negru, roz, albastru, verde.

2. Huse de protectie Airpods

Airpods-urile tale merita o protectie cu stil atunci cand esti intr-o continua miscare. Deseori se intampla sa scapi dockingul din graba si aceste lovituri ar putea rezulta in defectarea dock-ului de incarcare si automat ar duce la incapacitatea de ati mai incarca castile Airpods.

In aceste situatii, husele de protectie pentru Airpods isi demonstreaza utilitatea deplina.
Vei gasi modele diferite de huse marca Lacoste, create in inima Parisului pe urmatoarele culori: negru, roz, albastru, verde.

Care e modelul preferat pentru tine? Descopera intreaga colectie Lacoste AICI  iar atunci cand vine vorba de noutati in materie de accesorii nu uita de sectiunea dedicata pe siteul nostru. Pe curand!