Chat with us, powered by LiveChat

Profilul companiei

Fondată în anul 2002 la Timişoara, firma CONTAKT a cunoscut o dezvoltare continuă extinzindu-şi reţeaua de magazine proprii în majoritatea oraşelor importante din România şi devenind unul dintre primii trei jucători la nivel național în rândul companiilor care distribuie accesorii pentru telefoane mobile si tablete.

 

Date economico-financiare:

- cifra de afaceri 2015 : 4.100.000 eur

- cifra de afaceri 2016 : 6.600.000 eur

- cifra de afaceri 2017 : 10.400.000 eur

- cifra de afaceri 2018: 16.500.000 eur

Dinamica constantă a afacerii : în jur de 60% anual.

Viziunea, misiunea și valorile CONTAKT

Viziune

Ne vedem ca fiind una din companiile europene lidere în distribuția de accesorii și tehnologii dedicate dispozitivelor mobile, activi în offline și online, dar și în “online to offline”.

Misiune

Misiunea noastră este de a dezvolta un parteneriat pe termen lung cu clientul prin crearea celei mai bune experiențe de shopping, prin creșterea continuă a nivelului de satisfacție și prin loializarea acestuia.

Valori

Pasiune, profesionalism, prietenie.

Echipa Contakt

Echipa CONTAKT, formată azi din 30 manageri și peste 500 de reprezentanţi vânzări, este o valoare solidă, alături de experienţa celor 16 ani, oferindu-ne astfel o perspectivă viabilă în atingerea viziunii şi obiectivelor companiei.

 

Reţeaua de magazine

Bazându-ne pe încrederea acordată de clienţii noştri, astăzi, la 17 ani de la înfiinţare, reţeaua CONTAKT este formată din mai bine de 189 de magazine proprii în oraşele importante din România: Timişoara, Arad, Cluj-Napoca, Oradea, Bucureşti, Baia Mare, Satu Mare, Deva, Alba Iulia, Piteşti, Bistriţa, Sibiu, Turda, Alexandria, Craiova, Târgu Mureş, Constanţa, Galaţi, Târgu Jiu, Brăila, Focşani, Suceava, Braşov, Bacău şi laşi. Suntem prezenti în peste 98% din galeriile comerciale importante deschise în România.

 

Online

Suntem prezenți și în online pe www.contakt.ro și în social media pe Facebook: www.facebook.com/Contakt.ro, Instagram: www.instagram.com/contakt.ro  sau pe LinkedIn: www.linkedin.com/company/contaktro.

 

Obiective

Extinderea ariei de acoperire prin deschiderea de noi magazine proprii:

- 8 magazine noi deschise in 2014

- 19 magazine noi deschise in 2015

- 23 magazine noi deschise in 2016

- 48 magazine noi deschise in 2017

- 82 de magazine noi deschise în 2018

- 40 de magazine în plan de a fi deschise în 2019

 

Procesul de dezvoltare al companiei s-a bazat în semnarea de noi contracte cu galerii comerciale de tip Mall (rețeaua de magazine CONTAKT în incintele Kaufland). Una din calitaţile companiei, alături de dinamică şi seriozitate, este cea de a fi versatili. Am adaptat cu ajutorul colaboratorilor arhitecţi diverse idei astfel încât să respectăm cerinţele şi caietele tehnice ale fiecărui locator.

 

Dezvoltarea unei rețele de 21 magazine premium HOCO deschise în principalele galerii de tip mall-uri din România a fost un pas important pentru creșterea companiei CONTAKT și ridicarea standardului de retail în domeniul vânzării de accesorii pentru telefoanele mobile.

Pe scurt, CONTAKT este un brand creat în concordanță cu standardele de calitate în care credem și pe care le respectăm și, de ce nu, cel mai interesant retailer în piața accesoriilor pentru telefoane mobile.

 

Magazine