B2B

Despre noi

Profilul companiei

Fondat─â ├«n anul 2002 la Timi┼čoara, firma CONTAKT a cunoscut o dezvoltare continu─â extinzindu-┼či re┼úeaua de magazine proprii ├«n majoritatea ora┼čelor importante din Rom├ónia ┼či devenind unul dintre primii trei juc─âtori la nivel na╚Ťional ├«n r├óndul companiilor care distribuie accesorii pentru telefoane mobile si tablete.

Viziunea, misiunea și valorile CONTAKT
Viziune
Ne vedem ca fiind una din companiile europene lidere ├«n distribu╚Ťia de accesorii ╚Öi tehnologii dedicate dispozitivelor mobile, activi ├«n offline ╚Öi online, dar ╚Öi ├«n ÔÇťonline to offlineÔÇŁ
Misiune
Misiunea noastr─â este de a dezvolta un parteneriat pe termen lung cu clientul prin crearea celei mai bune experien╚Ťe de shopping, prin cre╚Öterea continu─â a nivelului de satisfac╚Ťie ╚Öi prin loializarea acestuia.
Valori
Pasiune profesionalism prietenie
Echipa Contakt

Echipa CONTAKT, format─â azi din 30 manageri ╚Öi peste 500 de reprezentan┼úi v├ónz─âri, este o valoare solid─â, al─âturi de experien┼úa celor 20 de ani, oferindu-ne astfel o perspectiv─â viabil─â ├«n atingerea viziunii ┼či obiectivelor companiei.

Reţeaua de magazine

Baz├óndu-ne pe ├«ncrederea acordat─â de clien┼úii no┼čtri, ast─âzi, la 20 de ani de la ├«nfiin┼úare, re┼úeaua CONTAKT este format─â din mai bine de 189 de magazine proprii ├«n ora┼čele importante din Rom├ónia: Timi┼čoara, Arad, Cluj-Napoca, Oradea, Bucure┼čti, Baia Mare, Satu Mare, Deva, Alba Iulia, Pite┼čti, Bistri┼úa, Sibiu, Turda, Alexandria, Craiova, T├órgu Mure┼č, Constan┼úa, Gala┼úi, T├órgu Jiu, Br─âila, Foc┼čani, Suceava, Bra┼čov, Bac─âu ┼či la┼či. Suntem prezenti ├«n peste 98% din galeriile comerciale importante deschise ├«n Rom├ónia.

Online

Suntem prezen╚Ťi ╚Öi ├«n online pe www.contakt.ro ╚Öi ├«n social media pe:

Obiective
 • 8 magazine
  2014
 • 19 magazine
  2015
 • 23 magazine
  2016
 • 48 magazine
  2017
 • 82 magazine
  2018
 • 250 magazine
  2019
 • 200 magazine
  2020
 • 188 magazine
  2021
 • 202 magazine
  2022Procesul de dezvoltare al companiei s-a bazat ├«n semnarea de noi contracte cu galerii comerciale de tip Mall (re╚Ťeaua de magazine CONTAKT ├«n incintele Kaufland). Una din calita┼úile companiei, al─âturi de dinamic─â ┼či seriozitate, este cea de a fi versatili. Am adaptat cu ajutorul colaboratorilor arhitec┼úi diverse idei astfel ├«nc├ót s─â respect─âm cerin┼úele ┼či caietele tehnice ale fiec─ârui locator.

Dezvoltarea unei re╚Ťele de 21 magazine premium HOCO deschise ├«n principalele galerii de tip mall-uri din Rom├ónia a fost un pas important pentru cre╚Öterea companiei CONTAKT ╚Öi ridicarea standardului de retail ├«n domeniul v├ónz─ârii de accesorii pentru telefoanele mobile.

Pe scurt, CONTAKT este un brand creat ├«n concordan╚Ť─â cu standardele de calitate ├«n care credem ╚Öi pe care le respect─âm ╚Öi, de ce nu, cel mai interesant retailer ├«n pia╚Ťa accesoriilor pentru telefoane mobile.

Prin utilizarea acestui site iti exprimi acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri.

Permite cookie-uri