Despre noi

Profilul companiei

Fondată în anul 2002 la Timişoara, firma CONTAKT a cunoscut o dezvoltare continuă extinzindu-şi reţeaua de magazine proprii în majoritatea oraşelor importante din România şi devenind unul dintre primii trei jucători la nivel național în rândul companiilor care distribuie accesorii pentru telefoane mobile si tablete.

Viziunea, misiunea și valorile CONTAKT
Viziune
Ne vedem ca fiind una din companiile europene lidere în distribuția de accesorii și tehnologii dedicate dispozitivelor mobile, activi în offline și online, dar și în “online to offline”
Misiune
Misiunea noastră este de a dezvolta un parteneriat pe termen lung cu clientul prin crearea celei mai bune experiențe de shopping, prin creșterea continuă a nivelului de satisfacție și prin loializarea acestuia.
Valori
Pasiune profesionalism prietenie
Echipa Contakt

Echipa CONTAKT, formată azi din 30 manageri și peste 500 de reprezentanţi vânzări, este o valoare solidă, alături de experienţa celor 20 de ani, oferindu-ne astfel o perspectivă viabilă în atingerea viziunii şi obiectivelor companiei.

Reţeaua de magazine

Bazându-ne pe încrederea acordată de clienţii noştri, astăzi, la 20 de ani de la înfiinţare, reţeaua CONTAKT este formată din mai bine de 189 de magazine proprii în oraşele importante din România: Timişoara, Arad, Cluj-Napoca, Oradea, Bucureşti, Baia Mare, Satu Mare, Deva, Alba Iulia, Piteşti, Bistriţa, Sibiu, Turda, Alexandria, Craiova, Târgu Mureş, Constanţa, Galaţi, Târgu Jiu, Brăila, Focşani, Suceava, Braşov, Bacău şi laşi. Suntem prezenti în peste 98% din galeriile comerciale importante deschise în România.

Online

Suntem prezenți și în online pe www.contakt.ro și în social media pe:

Obiective
 • 8 magazine
  2014
 • 19 magazine
  2015
 • 23 magazine
  2016
 • 48 magazine
  2017
 • 82 magazine
  2018
 • 250 magazine
  2019
 • 200 magazine
  2020
 • 188 magazine
  2021
 • 202 magazine
  2022Procesul de dezvoltare al companiei s-a bazat în semnarea de noi contracte cu galerii comerciale de tip Mall (rețeaua de magazine CONTAKT în incintele Kaufland). Una din calitaţile companiei, alături de dinamică şi seriozitate, este cea de a fi versatili. Am adaptat cu ajutorul colaboratorilor arhitecţi diverse idei astfel încât să respectăm cerinţele şi caietele tehnice ale fiecărui locator.

Dezvoltarea unei rețele de 21 magazine premium HOCO deschise în principalele galerii de tip mall-uri din România a fost un pas important pentru creșterea companiei CONTAKT și ridicarea standardului de retail în domeniul vânzării de accesorii pentru telefoanele mobile.

Pe scurt, CONTAKT este un brand creat în concordanță cu standardele de calitate în care credem și pe care le respectăm și, de ce nu, cel mai interesant retailer în piața accesoriilor pentru telefoane mobile.

Prin utilizarea acestui site iti exprimi acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri.

Permite cookie-uri