Termeni si conditii CRM

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A CRM - CONTAKT

ART 1.  Acceptarea termenilor si conditiilor

Acceptarea termenilor si conditiilor reprezinta un contract de vanzare-cumparare incheiat intre Client si Contakt.ro, in calitate de detinator al site-lui si implicit al magazinului online, care se va numi in continuare Vanzator (CONTAKT).

ART.2 Datele Vanzatorului

 
Datele noastre sunt urmatoarele :SC CONTAKT EXPRESS LOGISTIK, Strada XI, 3-5, 1, Sag, Timis
Tel: +40 371 536 280
CUI-33220770, Nr. la Registrul Comertului J35/1351/2014, Adrese e-mail: hello@contakt.ro.

ART.3. Atentionari

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

Acest contract de vanzare intre Client si Vanzator creaza drepturi si obligatii reciproce in sarcina ambelor parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului Contakt.ro, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.


ART 4. CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR


Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de VANZATOR numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, etc. Vanzatorul se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale decat in cazul solicitarilor organelor de control abilitate. Pentru mai multe detalii legate de protectia si confidentialitatea datelor cu caracter personal va rugam sa cititi Politica noastra de confidentialitate.ART 5. CE REPREZINTA CRM

CRM este, pe scurt, integrarea in mediile ”ONLINE” – ”OFFLINE” a clientilor CONTAKT.

Cu alte cuvinte,  avand acest sistem implementat, in cazul in care dobanditi calitatea de Client CONTAKT prin achizitionarea a cel putin unui produs CONTAKT, va puteti regasi ca si USER atat in mediul ”online” cat si in magazinele noastre (”offline”),  in această platforma,  si puteti  beneficia de reducerile oferite prin programul de fidelitate Club CONTAKT.

 

ART. 6 CE REPREZINTA ”Club CONTAKT” si beneficiile pe care le puteti obtine

Club CONTAKT este un program de fidelizare a clientilor CONTAKT.

Prin inscrierea in Club CONTAKT, in calitate de client, veti putea beneficia de reduceri la prima comanda fie ea online(site web) sau offline(în magazine), respectiv veti beneficia și de reduceri de-a lungul unui an intreg,  in functie de valoarea comenzilor facute.

Avantajele clientilor,  prin inscrierea in Club CONTAKT sunt urmatoarele:

• Reducere 15% la prima comanda in mediul ”online” sau in ”offline” (magazine);
• Trei praguri de reducere, stabilite in functie de suma cumulata de cumparaturi de-a lungul unui an calendaristic (calculat de la inscriere in Clubul CONTAKT), dupa cum urmeaza:

·         -  10% discount la cumparaturi cumulate pana in suma de 500 de lei ;

·         -  15% discount la cumparaturi cumulate intre 500-1000 de lei ;

·         -  20% discount la cumparaturi cumulate peste 1000 de lei.

Atentie: reducerile nu se cumuleaza, reducerile cele mai mari vor ramane pe produs indiferent de promotie sau pragul de reducere a clientului din Club CONTAKT.

 

 

ART.7 Cum puteți deveni membru în Club CONTAKT

Pasul 1

Te inscrii in Clubul CONTAKT (iti faci cont), fie in contakt.ro, fie in aplicația de mobil Contakt.ro disponibila în App Store, Google Play și Huawei AppGallery.

- Link înscriere web: www.contakt.ro/account/login
- Link descărcare aplicație mobil: www.contakt.ro/aplicatie-ios-android-huawei

 

Pasul 2

Descarci aplicatia Contakt.ro si te loghezi in contul tau de client cu adresa de email si parola cu care te-ai inregistrat, sau te loghezi prin intermediul retelelor sociale (cu profilul tau).

In cont vei regasi 2 sectiuni care au legatura directa cu Clubul CONTAKT:

- secțiunea Club CONTAKT

- secțiunea ”Bonurile mele”.

In sectiunea Club CONTAKT vei regasi codul tau de client, cu codul de bare aferent, pentru a putea fi identificat si pentru a ti se putea acorda reducerile din club.

De asemenea, vei regasi soldul tau de client, reducerea activa pe cont și data pana la care se aplica reducerile (dupa 12 luni soldul tau se reseteaza si incepi de la sold 0).

Soldul de client reprezinta suma dintre comenzile online finalizate și nereturnate si comenzile din magazine.

In secțiunea ”Bonurile mele” vei vedea lista cu bonurile tale din magazinele offline CONTAKT.

 

ART: 8 Identificarea clientilor care  sunt membri in Club CONTAKT

Dupa cum ati vazut mai sus, atunci cand se realizeaza inscrierea  in mediul ”online” in Clubul CONTAKT, clientul va primi un cod unic de identificare care poate fi scanat si in magazine ,  in baza caruia acesta va beneficia de discount/reduceri aplicabile in acel moment, conform acestor Termeni si Conditii.

Clientul care opteaza pentru  achizitionarea de produse in magazine (in mediul ”Offline”),  are posibilitatea sa isi instaleze aplicatia CONTAKT disponibila pe IOS si Android, si, cu doar cateva ”click”-uri, poate intra în Club CONTAKT din aplicatie, unde i se va genera un cod unic de identificare.

Astfel, prin aceste coduri unice de identificare, orice client poate fi luat în evidenta, simultan sau specific in mediul ”online” si ”offline”, si poate crea un istoric de cumparaturi sincronizat din orice canal de vanzare CONTAKT.

 

ART.9  MINORI


Vanzatorul nu vinde minorilor, prin urmare, acestia nu pot deveni membri in Clubul Contakt . Daca sunteti minor si accesati site-ul si doriti achizitionarea unor produse, rugati parintii sau tutorele legal sa confirme comanda. Atentie, in cazul unor comenzi trimise de catre minori, parintii vor fi responsabili pentru acceptarea comenzii!


ART.10 CONFIRMAREA INTRARII IN CLUB CONTAKT

Confirmarea  de catre Client a intrarii in Club CONTAKT prin procedura descrisa mai sus, reprezinta implicit si acceptarea prezentelor conditii si termeni.

Prin intrarea in Club CONTAKT veti accepta integral si Termenii si conditiile generale ale achizitionarii produselor Contakt, pe care le regasiti aici :

https://www.contakt.ro/termeni-si-conditii

In conformitate cu acesti Termeni si  conditii, data contractului este data confirmarii comenzii iar produsele trec in proprietatea Clientului in momentul platii integrale a comenzii.

 

ART.11. Informatii privind exercitarea dreptului de retragere

Va informam ca aveti dreptul de a va retrage din Clubul Contakt in urmatoarele modalitati :

            - Pe website la adresa https://www.contakt.ro/account/delete-account.

            - In aplicatie in meniul „Contul meu” exista butonul de „Cerere stergere cont”.

Consecintele retragerii sunt acelea ca din momentul retragerii, nu veti mai putea beneficia de facilitatile acordate membrilor acestul club.ART 12. DREPTURI DE AUTOR SI DE FOLOSINTA A CONTINUTULUI

Intregul continut al site-ului Contakt.ro este proprietatea Contakt.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Continutul este creat intern de catre echipa Contakt.ro sau pus la dispozitie, cu drept de folosinta, de catre furnizor / producator. In cazul in care constatati incalcarea drepturilor de autor sau doriti sa utilizati continut de pe site-ul Contakt.ro va rugam sa ne contactati la adresa  hello@contakt.ro.

 

ART 13. GARANTII
Conform legii.

 

ART.14 Politica de cookies poate fi accesata la link-ul de mai jos.

https://www.contakt.ro/politica-de-confidentialitate

 

ART 15. LITIGII
Orice litigiu se va incerca a se solutiona pe cale amiabila, prin intelegere intre parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se va solutiona de catre instanta competenta de la sediul Vanzatorului.