Metode de plata

Contakt Shop iti pune la dispozitie cateva metode foarte simple de plata pentru produsele achizitionate. Poti opta pentru oricare dintre aceste metode in functie de cum preferi.

Plata ramburs

Pentru aceasta modalitate de plata poti opta atunci cand doresti sa achiti produsele in momentul in care coletul ajunge la tine. In cazul in care alegi plata la livrare, curierul elibereaza o dovada a incasarii rambursului, act care tine loc de chitanta fiscala.

Plata prin card online

Daca doresti sa achiti contravaloarea produselor comandate prin card online, imediat dupa finalizarea comenzii esti redirectionat in pagina platformei de plata online, a partenerilor nostril pentru a selecta tipul de card folosit si a finaliza plata. Produsele iti vor fi expediate abia dupa ce se emite dovada faptului ca tranzactia a fost reusita.

Plata prin ordin de plata

Daca ai optat pentru aceasta modalitate de plata, comanda ta va fi livrata dupa intrarea banilor sau dupa dovada platii in contul SC CONTAKT EXPRESS LOGISTIK SRL. Dovada platii reprezinta ordinul de plata efectuat trimis la adresa: hello@contakt.ro

Datele beneficiarului platii sunt urmatoarele:

Denumirea companiei: SC CONTAKT EXPRESS LOGISTIK SRL

Adresa Sediului Social: Str. Ciresului, Nr. 2, Etaj 4, Ap. 3, Camera 4 , Timisoara, Timis, 300610

Cod unic de inregistrare: RO33220770

Nr. Reg. Comertului: J35/1351/2014 

IBAN: RO38INGB0000999904611219

Banca: ING BANK N.V., BUCHAREST BRANCH

Telefon: 0371536280

Email: hello@contakt.ro

SWIFT: INGBROBU

BIC: INGB

Adresa corespondență:

Str. Mangaliei Nr. 61, Timișoara

Prin utilizarea acestui site iti exprimi acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri.

Permite cookie-uri