Husele de protectie pentru noul iPhone 12 sunt aici! Descopera tot ce trebuie sa stii despre noile lansari Apple

Husele de protectie pentru noul iPhone 12 sunt aici! Descopera tot ce trebuie sa stii despre noile lansari Apple

Desi evenimentul de lansare Apple din 15 Septembrie a lasat un gust usor amar fanilor datorita absentei prezentarii celor mai noi iPhone-uri, stirile legat de cele mai noi terminale Apple circula intr-un mod incendiar in mediul online. Asta mai ales pentru ca, potrivit speculatiilor de pe internet, in proportie de 90% evenimentul de lansare Apple unde va fi prezentat iPhone 12, iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max va fi in luna octombrie.

Dar pana atunci, in articolul de mai jos, iti voi prezenta cateva din modelele de huse de protectie pentru iPhone 12 disponibile pe site-ul www.contakt.ro si in aplicatia mobila Contakt pe care o gasesti atat pe AppStore, cat si pe PlayStore sau Huawei AppGallery.

Husele de protectie disponibile in momentul de fata pentru iPhone 12 / iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max sunt cele de la brandul USAMS si Contakt, insa cu siguranta in viitorul apropiat vei gasi si alte modele in oferta noastra, de la branduri renumite international precum Karl Lagerfeld, Guess, Spigen, UAG si chiar si husele originale Apple.
Dupa cum putem observa si din designul huselor, noile iPhone-uri vor pastra un design asemanator generatiei anterioare, insa vom avea parte de colturi mai rotunjite si evident un ansamblu de camere iesit putin in relief. Pe partea de display cu siguranta nu vom avea schimbari majore, cei de la Apple bazandu-se pe multumirea cumparatorilor cu imbunatatirile aduse prin performante majore si alte caracteristici cerute de public.

Cel mai sigur e ca in continuare toate modelele vor pastra ecranul OLED si speram ca in curand sa avem si o rata de refresh de 120Hz. Ca si alte specificatii cu siguranta noile modele de iPhone vor rula cu ajutorul unui procesor A14 Bionic si sunt sanse ca acestea sa fie pregatite si pentru conectivitate 5G.
Ba mai mult, conform unei informatii preluate de mai multe site-uri tech internationale, la evenimentul de lansare a noului iPhone din luna octombrie, Apple va prezenta patru modele diferite dupa cum urmeaza:

  • iPhone 12 Mini cu o diagonala a display-ului de 5.4″

  • iPhone 12 (display de 6.1″)

  • iPhone 12 Pro (display de 5.8″ )

  • iPhone 12 Pro Max (display de 6.7″)

Se pare ca cei de la Apple vor sa abordeze si publicul care prefera confortul de utilizare a unui telefon cu un ecran nu foarte mare. In rest, modelele raman dupa cum ne-am obisnuit, fiecare din ele cu o diagonala identica cu cea a modelului de anul trecut.
Astfel, toate foliile de protectie de pe seria iPhone 11 se vor potrivi perfect si noilor modele lansate. 

In concluzie, cu siguranta iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max sunt cele mai asteptate telefoane din 2020 si tocmai din acest motiv, pe site-ul nostru www.contakt.ro si in aplicatia mobila gasesti toate accesoriile potrivite pentru cele mai noi smartphone-uri Apple si nu numai. Avem peste 6000 de modele de accesorii diferinte pentru orice telefon