Huse de protectie personalizate - Trendul anului 2020

Huse de protectie personalizate - Trendul anului 2020

Inca de la aparitia primului smartphone si accesoriile pentru aceste dispozitive inteligente au cunoscut o crestere exponentiala si pe parcursul timpului s-au dezvoltat intens. De la designul adoptat pentru fiecare model, materialele folosite si nu in ultimul rand functiile suplimentare ale acestora s-au schimbat si imbunatatit de la an la an. 

Husa de protectie a telefonului este deja considerata un accesoriu fashion si tot mai multi oameni isi accesorizeaza telefonul in functie de tinuta lor. Tocmai din acest motiv, un nou trend al anului este personalizarea acestui accesoriu cu o fotografie preferata.
Astfel poti creea cu usurintai huse de protectie care se asorteaza cu tinutele tale every-day sau poate vrei sa ai o husa de protectie a telefonului personalizata pentru un eveniment cu adevarat special. Frumusetea acestui tip de accesoriu este ca iti protejeaza telefonul si in acelasi timp il poti personaliza in intregime dupa placul tau sau dupa preferintele cuiva drag, daca doresti sa ii faci un cadou inedit.


Cum iti personalizezi husa de protectie a telefonului
Un prim pas in personalizarea husei de protectie a telefonului este sa accesezi urmatorul link: https://www.contakt.ro/huse-personalizate. Odata ce ai accesat pagina respectiva, vei gasi un mic configurator care iti da posibilitatea de a-ti alege modelulul telefonului pentru care doresti sa creezi o husa de protectie personalizata.

Odata ce ti-ai ales modelul telefonului, apesi pe butonul “Pasul urmator” si iti va aparea modulul de personalizare a husei. Aici, doar incarci imaginea pe care doresti sa o ai pe spatele husei de protectie, o redimensionezi si o repozitionezi daca e cazul si adaugi produsul in cos. Tot ce mai ramane de facut este sa finalizezi plata cu cardul bancar si husa personalizata va fi pregatita si trimisa catre tine in cel mai scurt timp posibil.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand iti personalizezi husa de protectie cu o fotografie
Sunt cateva lucruri la care trebuie sa fii atent in momentul in care alegi sa iti personalizezi husa de protectie si sa construiesti design-ul acesteia.
In momentul in care iti incarci fotografia iti recomandam ca aceasta sa aiba o rezolutie de minim 1280 x 720 pixeli si si sa fie in format jpg, jpeg, png sau heic. Un alt lucru pe care trebuie sa il iei in vedere este incadrarea fotografiei. Dat fiind faptul ca telefonul tau va sta majoritatea timpului in modul vertical (si anume portret) trebuie sa alegi o fotografie care sa se incadreze pe acest format, chiar daca vei repozitiona sau mari fotografia respectiva.
Folosim o tehnologie avansata de printare si tocmai din acest motiv, iti recomandam sa alegi fotografii calitative, fara sa fie pixelate sau sa prezinte distorsiuni. In cazul in care doresti sa personalizezi husa de protectie cu un simplu logo al brandului preferat, te rugam sa ai in vedere ca fundalul va avea in mod implicit culoarea alba. 

Daca vei tine cont de sfaturile noastre de mai sus, cu siguranta vei reusi sa iti personalizezi husa de protectie cu un design unic, care va atrage toate privirile. Personalizeaza-ti husa simplu si rapid pe www.contakt.ro/huse-personalizate iar noi ti-o livram in cel mai scurt timp posibil.

*Nu uita, husele personalizate se achita integral cu cardul bancar in momentul plasarii comenzii si datorita faptului ca sunt produse personalizate pentru fiecare client in parte, acestea nu pot fi schimbate sau returnate.