Netflix Games s-a lansat oficial in Romania - Vezi cum il configurezi si lista jocurilor disponibile

Netflix Games s-a lansat oficial in Romania - Vezi cum il configurezi si lista jocurilor disponibile

Daca in articolele trecute vorbeam de platformele de cloud gaming si de topul jocurilor atat pe PC cat si pe alte console, luna Noiembrie ne aduce pe langa entuziasmul unui Black Friday si lansarea platformei Netflix Games - un nou mod de entertainment pe mobil.

Si acum intrebarea e: De ce au facut aceasta miscare? E simplu. Gigantul in streaming a venit cu aceasta miscare curajoasa pentru a raspunde monopolului detinut de Apple Arcade in acest segment. Si partea cu adevarat frumoasa este ca titlurile listate in Netflix Games nu ne vor “surprinde” cu microtranzactii.

Cum poti sa te bucuri de primele titluri listate?
Ei bine, ai raspunsul in randurile de mai jos, fie ca vorbim de smartphone-urile cu Android sau iOS.
Daca esti eligibil pentru a utiliza acest serviciu, odata ce ai intrat in aplicatia Netflix, vei vedea afisata sectiunea de Games. Odata ce ai accesat acea sectiune, iti alegi titlul dorit si vei fi redirectionat catre Magazinul Play/ AppStore pentru a-l descarca.
Iar dupa ce jocul s-a descarcat, tot ce ramane de facut e sa te intorci in aplicatia Netflix si sa te bucuri de acesta. 

Partea cu adevarat frumoasa este ca acest serviciu nu percepe costuri suplimentare pentru folosirea lui si nu este o entitate separata. Astfel, in cadrul aceleiasi aplicatii Netflix ai parte de seriale, filme cat si de jocuri. Suna bine de tot!

In momentul de fata este confirmat ca Netflix Games este disponibil pe Android, iar in viitorul apropiat si utilizatorii Apple il vor putea utiliza.Fiind un serviciu la inceput de drum in momentul de fata vei putea incerca unul din urmatoarele titluri: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Card Blast sau Teeter Up.


Stim, pentru inceput par destul de putine, insa odata ce serviciul se va pune pe picioare si in acest segment cu siguranta va fi o concurenta demna pentru Apple Arcade.

In concluzie, segmentul de gaming este in continua dezvoltare, fie ca vorbim de servicii de streaming fie de console si jocuri proaspat lansate. Netflix Games este bine-venit si in aceasta categoria si cu siguranta pentru pasionatii gamingului pe mobil va fi de luat in calcul.
Pana atunci, te invitam sa descoperi peste 9000 de modele de accesorii GSM ideale pentru orice smartphone: huse si folii de protectie, casti audio, boxe bluetooth, cabluri, incarcatoare, smartwatch-uri si nu in ultimul rand accesorii de gaming. Pe curand!