PC-ul este noua consola Next-Gen - Descopera jocurile exclusive de console acum si pe PC

PC-ul este noua consola Next-Gen - Descopera jocurile exclusive de console acum si pe PC

Pentru cei care nu stiu, renumitele console de gaming de-a lungul timpului au incercat sa atraga publicul de o parte si de alta a taberei prin jocuri disponibile cu exclusivitate pe platformele acestora.
Astfel, cu siguranta ai auzit de titluri exclusive lansate doar pe PlayStation sau pe Xbox. Ei bine, de o vreme incoace producatorii de console vazand potentialul financiar si in publicul care prefera gaming-ul pe PC, au realizat ca ar fi o idee stralucita de a-si lansa titlurile si pe aceasta platforma cu un public imens.

Iata cele mai cool jocuri, care in trecut au fost exclusive pe console dar acum pot fi jucate si pe PC.


1. God of War
God of War din 2018 a fost o abatere de la intrarile pline de sange care l-au precedat, mergand pe un ton mai matur in timp ce explora rolul lui Kratos ca tata. Cu toate acestea, asta nu inseamna ca elimina complet violenta, deoarece lupta brutala impotriva tuturor tipurilor de dusmani infricosatori si figuri din mitologia nordica reprezinta cea mai mare parte a aventurii. Dezvoltatorul de risc Santa Monica Studio a dat roade si acum putem juca cea mai buna versiune a jocului pe PC.


2. Marvel’s Spider Man
In ciuda afirmatiilor initiale ca nu va ajunge niciodata pe alte platforme decat PlayStation, Marvel's Spider-Man Remastered si Marvel's Spider-Man: Miles Morales deja pot fi jucate pe PC. 

Primul titlu a ajuns pe PC in data de 12 august 2022, iar cel de-al doilea  pe 18 noiembrie 2022. Ambele ofera suport pentru tastatura si mouse, alaturi de setari de randare reglabile, reflexii cu trasare de raze si alte functii pentru PC.


3. Uncharted: The Nathan Drake Collection
Au trecut cinci ani de cand povestea lui Nathan Drake s-a incheiat cu Uncharted 4: A Thief's End , iar acum a fost un moment excelent pentru Sony de a lansa The Nathan Drake Collection pentru PC. Seria Uncharted  a fost una dintre cele mai bine vandute exclusivitati pentru consola din toate timpurile, precum si unul dintre cele mai bine cotate jocuri video din toate timpurile.

4. Forza Horizon 5

Si din lista noastra nu putea lipsi un titlu exclusiv de pe Xbox. Astfel odata cu lansarea abonamentului de Xbox Game Pass pentru PC, cei de la Microsot au oferit ocazia pasionatilor de jocuri pe PC sa se bucure de cel mai cool joc racing simulator dezvoltat vreodata pe consola lor.
Forza Horizon 5 a fost disponibil pe PC din ziua 1 cand s-a lansat, si anume 8 noiembrie 2021. Asa ca cea mai noua aventura Horizon te asteapta! Exploreaza peisajele vibrante si in continua evolutie ale lumii deschise din Mexic cu actiune nelimitata si condus super distractive cu sute dintre cele mai grozave masini din lume.


5. Sackboy: A Big Adventure
Sackboy: A Big Adventure este un joc de platforme in care protagonistul implicit al LittleBig Planet pleaca pentru a salva Craftopia si a zadarnici planurile unui ticalos Vex. Versiunea pentru PC include suport pentru ecran lat si rezolutie 4K (vizand 120 FPS), Nvidia DLSS, precum si suport complet pentru controlerul DualSense.


Desi primele trei jocuri au fost lansate pentru PS3, ele au fost remasterizate cu o grafica mai buna si imbunatatiri ale gameplay-ului pentru PS4, astfel incat portarea pe PC nu  il face sa para invechit. In concluzie, acestea fiind zise e timpul sa iti faci loc pe spatiul de stocare al PC-ului tau si sa dai drumul gaming-ului. Iti promitem ca aceste titluri iti vor oferi pe langa multe ore de joc si o satisfactie de nedescris prin grafica si firul povestii.
Iar daca esti in cautarea accesoriilor de gaming potrivite pentru PC-ul tau, avem o colectie speciala pregatita pentru tine disponibila atat pe site cat si in aplicatia mobila. Click AICI.
Pe curand!