TOP seriale Netflix 2022

TOP seriale Netflix 2022

Am inteles. Incercarea de a gasi ceva de vizionat pe Netflx este uneori o sarcina grea si complicata. Si asta nu pentru ca nu exista nimic de urmarit ci pentru ca exista TOTUL de urmarit.

Aici intervenim noi cu un scurt top al serialelor originale Netflix pregatite pentru noul an, 2022. Si tin sa va anunt ca acestea promit multe, mai exact putina drama, o doza de mister, putina actiune si mai multe rasete. Depinde de tine care dintre aceste “senzatii” vrei sa le testezi.


1. Feel Good
In acest serial faci cunostinta cu Mae Martin, o comedianta si dependenta in recuperare, incercand sa-si puna viata pe roate. Dar lucrurile nu merg asa usor si se complica si mai mult cand incepe sa se intalneasca cu George.


2. The Confession Killer
Serialul il vede pe ucigasul in serie, Henry Lee Lucas, ajungand la infamie atunci cand marturiseste sute de crime nerezolvate. Totusi - sunt aceste marturisiri legitime sau eronate? Ramane sa descoperi acest lucru intr-un serial documentar care cerceteaza adevarul si urmarile infioratoare.


3. Arcane
Unul dintre cele mai populare de la Netflix, Arcane este un serial animat de actiune si aventura pe Netflix, condus de creatorii principali Christian Linke si Alex Yee.
In mijlocul conflictului acerb intre orasele gemene Piltover si Zaun, doua surori lupta de partile opuse ale unui razboi intre tehnologii magice si idei contradictorii.


4. Babysitter’s Club
Partial comedie, partial drama, The Babysitter's Club urmareste un grup de cinci prieteni de scoala care decid sa-si lanseze propria afacere de babysitter in Connecticut. Acest serial e un mix perfect de drama si comedie pentru serile plictisitoare.


5. Dirty Money
Dirty Money este un serial de televiziune original Netflix, care spune povesti despre coruptie corporativa, frauda a valorilor mobiliare si contabilitate creativa. De la credite oprimante si pana la masini care „fura” la testele de emisii, acest serial de investigatie divulga oripilanta lacomie si coruptie a marilor corporatii.


6. Immigration Nation

Serialul arunca o privire profunda asupra starii imigratiei din SUA, utilizand acces fara precedent la operatiunile ICE si portrete in miscare ale unor imigranti.


7. Lenox Hill
Lenox Hill este un documentar care urmareste vietile a patru medici in timp ce acestia navigheaza pe culmile si coborasurile muncii in cadrul Spitalului Lenox Hill din New York City.


8. Amend: The Fight for America
Will Smith este gazda noastra pe parcursul acestui serial care arunca o privire asupra luptei in evolutie, adesea letale, pentru egalitatea drepturilor in America prin prisma celui de-al 14-lea amendament al Constitutiei SUA.

Cu siguranta mai sunt si alte titluri care merita sa fie mentionate in acest top al serialelor Netflix pentru inceputul anului 2022. Insa asteptam si parerea ta daca exista un titlu care merita vazut.
Pana atunci, te asteptam pe www.contakt.ro sau in aplicatia mobila Contakt sa descoperi peste 8500 de modele de accesorii potrivite pentru telefonul tau. Numai bine!