TOP site-uri cu filme si seriale gratuite online in 2021

TOP site-uri cu filme si seriale gratuite online in 2021

Platformele de streaming au cunoscut o popularitate crescuta in ultimii ani si numarul acestora a inceput sa se inmulteasca de la an la an. Suntem la nivelul in care filmele si serialele disponibile publicului larg se impart la mai multe platforme de streaming precum Netflix, HBO Go, Amazon Prime, Disney Plus, Apple TV+ sau Hulu.
Da stim, cateva din acestea nu sunt disponibile in momentul de fata in Romania insa trebuie sa recunoastem ca si acele platforme detin un continut demn de vizualizat, care cu siguranta ne-ar placea sa il consumam in zilele mai lenese de weekend.

Dar ce faci atunci cand activitatea de a viziona un film sau serial nu este un obicei frecvent de al tau si consideri ca nu merita sa achiti un abonament lunar pentru un serviciu pe care nu il folosesti ? Sau atunci cand un film nou aparut nu se gaseste pe aceste platforme? Ei bine, pentru aceste situatii venim in ajutorul tau cu top cele mai bune site-uri pentru a viziona filme si seriale in mod gratuit in anul 2021. Iata cateva din sugestiile noastre care pot fi numite alternative pentru Netflix si celelalte servicii de streaming online platite.


1. filmeserialeonline.org
Atunci cand vine vorba de filme si seriale care pot fi vizionate online, gratuit si cu subtitrare, aceasta platforma cu siguranta este foarte populara. FS Online ofera utilizatorilor posibilitatea de a savura cele mai noi titluri chiar daca acestea sunt in realitate disponibile in exclusivitate doar pentru unele platforme de streaming.
Pentru a viziona filmul sau serialul dorit, nu trebuie sa iti faci cont ci doar printr-un simplu click sa iti alegi titlul dorit. Pentru fiecare film sau serial sunt disponibile mai multe servere si multe din ele se pot viziona direct in format HD.

2. filmeonline.biz
Un alt doilea site potrivit pentru vizionarea filmelor sau a serialelor in mod gratuit este si in format HD este si filmeonline.biz. Nici pe acest site nu este obligatoriu sa ai un cont creat si pentru vizionarea unui titlu sunt disponibile cel putin doua servere. Tot ce trebuie sa faci este sa iti alegi filmul favorit si sa dai skip reclamelor care vor aparea la inceput.


3.divxfilmeonline.net
Daca nici unul din site-urile de mai sus nu iti pun la dispozitie filmul sau serialul dorit, poti arunca o privire si in biblioteca celor de la divxfilmeonline.net . Site-ul vine cu o sectiune de filtrare rapida iar in cazul in care nu ti-ai gasit filmul sau serialul pe care l-ai cautat vei avea o sectiune dedicata pentru “Cereri” unde poti face solicitari de listare pentru unele titluri noi pe care ti-ai dori sa le vizionezi.

In concluzie, aceste trei platforme sunt cele mai populare site-uri pentru vizionarea filmelor si a serialelor in mod gratuit in anul 2021. Daca vizionarea unui film sau a unui serial nu este un obicei des al tau si vrei sa eviti o subscriptie lunara platita pentru o platforma de streaming pe care nu o vei folosi la maxim, atunci acestea pot fi alternative potrivite pentru tine. Dar atentie, indiferent de site-urile pe care vrei sa le accesezi in mediul online, iti recomandam mereu sa ai o aplicatie de antivirus instalata pe calculator si eventual o extensie de Ad Blocker integrata browserului. Siguranta este mereu pe primul loc si in mediul online, nu doar in viata de zi cu zi! Numai bine!