WhatsApp suporta partajarea fotografiilor si clipurilor video la rezolutie HD. Iata cum poti face acest lucru

WhatsApp suporta partajarea fotografiilor si clipurilor video la rezolutie HD. Iata cum poti face acest lucru

Cu cateva saptamani in urma, Mark Zuckerberg a anuntat ca WhatsApp era in procesul de implementare a partajarii de fotografii in calitate HD, urmand ca videoclipurile HD sa fie disponibile in curand. Incepand cu data de septembrie, procesul a fost finalizat: Meta a confirmat pentru The Verge ca atat fotografiile HD, cat si videoclipurile HD sunt disponibile pentru toata lumea.Compania a postat, de asemenea, un videoclip promotional pe Threads mai devreme in aceasta zi, incurajand utilizatorii sa "partajeze momente epice" cu noua functie, care a fost disponibila pentru testeri beta in ultimele cateva luni.

Dupa ce selectati o fotografie sau un videoclip de trimis din galeria de imagini, ar trebui sa vedeti un buton "HD" in partea de sus a ecranului (in stanga instrumentului de taiere). Dupa ce il selectati, va aparea un meniu care va va solicita sa selectati "Calitate standard" sau "Calitate HD".

Daca inca nu vedeti acest buton, fiti atenti - am trebuit sa redeschid de cateva ori App Store inainte ca optiunea de actualizare sa apara in cele din urma.Anterior, utilizatorii WhatsApp puteau trimite doar imagini in calitate foarte comprimata, ceea ce confera aplicatiei un dezavantaj major in comparatie cu serviciile concurente precum iMessage.

Fotografiile si videoclipurile HD vin in contextul unui numar de alte actualizari semnificative care par sa faca WhatsApp mai competitiv in sfera afacerilor. Meta a lansat recent o versiune nativa a aplicatiei pentru macOS, care suporta apeluri video cu pana la opt participanti si apeluri audio cu pana la 32. Impartasirea ecranului este acum disponibila pentru platforma, la fel ca si conversatiile de grup fara nume.

Speram ca acest articol ti-a fost de mare ajutor. Iar pe viitor promitem sa revenim cu mici tips & tricks pe care le poti pune in aplicare atunci cand folosesti aplicatia de mesagerie WhatsApp.
Pana atunci, te invitam sa descoperi noutatile momentului in materie de accesorii dedicate pentru orice telefon, incarcatoare, casti true wireless si multe alte gadgeturi pe Contakt.ro sau in aplicatia mobila Contakt. Click AICI