Counter Strike 2 se lanseaza in vara anului 2023 - Iata noutatile despre cea mai noua lansare Valve

Counter Strike 2 se lanseaza in vara anului 2023 - Iata noutatile despre cea mai noua lansare Valve

Valve, cunoscut pentru popularul sau joc first-person shooter (FPS) Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), a anuntat ca testeaza o versiune limitata a urmatoarei iteratii a jocului, numita Counter-Strike 2.

Potrivit celor de la Valve, aceasta continuare va fi o revizuire completa a experientei de joc Counter-Strike. Una dintre cele mai importante imbunatatiri aduse jocului este trecerea la motorul de joc Source 2, care promite sa ofere o grafica mai buna si o mai buna optimizare a jocului.Printre noile caracteristici ale jocului se numara texturi mai clare, iluminare mai realista si geometrie suplimentara, iar echipa Counter-Strike 2 a adoptat o abordare pe trei niveluri in ceea ce priveste designul nivelurilor de joc. Hartile "Touchstone", cum ar fi Dust 2, vor fi lasate in mare parte neschimbate, cu exceptia modificarilor aduse iluminarii si lizibilitatii acestora.

Intre timp, hartile "Upgrade" vor beneficia de o iluminare imbunatatita a motorului Source 2 pentru materiale si reflexii mai realiste, iar Valve intentioneaza sa revizuiasca complet cateva niveluri de joc, folosindu-se de tot ceea ce motorul Source 2 are de oferit.

Un alt aspect important al jocului este imbunatatirea gameplay-ului, in special in ceea ce priveste modul in care functioneaza grenadele de fum. Valve a explicat ca acestea vor fi acum obiecte 3D volumetrice in lumea jocului, facandu-le receptive la alte elemente de joc precum gloantele sau exploziile.

Valve a anuntat, de asemenea, ca arhitectura serverului de joc va fi revizuita, astfel incat Counter-Strike 2 sa suporte actualizari de sub-tick. Aceasta caracteristica ar permite serverelor de joc sa stie momentul exact in care un jucator se misca, trage cu arma sau arunca o grenada, ceea ce ar trebui sa faca noul joc sa se simta mai receptiv decat oricand.

Cand versiunea completa a jocului va fi lansata in vara aceasta, Counter-Strike 2 va fi un upgrade gratuit la CS:GO. Toate produsele pe care le-ai obtinut in CS:GO vor fi transferate in noul joc, iar Valve invita jucatorii sa testeze versiunea beta a jocului pe baza unor factori precum timpul de joc sau starea contului Steam.

Va ramane Counter Strike o legenda in gaming si cu aceasta noua lansare? Ramane de vazut. Pana atunci te invitam pe Contakt.ro sa descoperi pe langa accesorii dedicate pentru telefon, chiar si accesorii de gaming ideale pentru PC sau consola. Le gasesti AICI!