iOS 18 s-a anuntat oficial - Descopera noile functionalitati si lista telefoanelor compatibile

iOS 18 s-a anuntat oficial - Descopera noile functionalitati si lista telefoanelor compatibile

Directorii Apple descriu intotdeauna noile lansarie, fie hardware sau software, ca fiind "cele mai bune" sau "cele mai mari" din toate timpurile, dar, de obicei, rezultatele nu se ridica la inaltimea asteptarilor (a se vedea recentele iPad-uri). Cu toate acestea, anunturile facute de Apple in cadrul conferintei sale anuale pentru dezvoltatori - WWDC - ar putea merita cateva dintre aceste adjective. iOS 18 si iPadOS 18 au gradul obisnuit de imbunatatire a calitatii vietii de la an la an, dar AI-ul a furat spectacolul.
Insa in acest articol vrem sa discutam strict de noul sistem de operare Apple, si intr-un articol separat vom aborda subiectul A.I numit mai nou Apple Intelligence. Pana atunci hai sa vedem noutatile aduse de iOS 18 si lista telefoanelor compatibile.Mana libera la aranjarea iconitelor pe ecranul principal
Pentru prima data, iti vei putea aranja aplicatiile si widgeturile asa cum doresti (la fel ca pe Android). Spune adio listei fixe de grile pe care Apple a impus-o utilizatorilor timp de aproape doua decenii.
De asemenea, poti personaliza si mai mult pictogramele aplicatiilor, personalizandu-le cu o anumita culoare pentru a se potrivi cu imaginea de fundal si ba mai mult, le poti converti in Dark Mode.