Apple lanseaza seria iPhone 13 - Descopera acum toate detaliile si accesorii dedicate (huse si folii de protectie)

Apple lanseaza seria iPhone 13 - Descopera acum toate detaliile si accesorii dedicate (huse si folii de protectie)

Data de 14 Septembrie este asteptata cu sufletul la gura de intreaga industrie IT & C pentru ca renumita companie din Cupertino a setat in mod oficial un eveniment pentru data respectiva. Si dupa cum speculeaza intreaga comunitatea din online, evenimentul Apple care va avea loc in data de 14 Septembrie va marca anuntul oficial legat de noua serie de smartphone-uri iPhone si anume, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro si nu in ultimul rand iPhone 13 Pro Max.

Cu ce specificatii vor veni noile telefoane Apple si care sunt imbunatatirile pe care le vor primi? Iata cateva informatii dintr-un “leak” de informatii.

Dupa cum se poate observa in captura de mai sus, in ceea ce priveste dimensiunea display-ului acesta nu va fi schimbata in cazul modelelor noi. Astfel in continuare vom avea un ecran cu o diagonala de 6.1” la iPhone 13 si iPhone 13 Pro, in cazul variantei iPhone 13 Pro Max un display de 6.7 inchi iar in ceea ce priveste varianta Mini acesta ramane la o diagonala tot de 5.4 inchi. Insa chiar daca dimensiunile display-ului raman la fel, se speculeaza ca marimea notch-ului va fi redusa considerabil.
O alta veste imbucuratoare este insa ca vom avea un refresh rate de 120Hz in cazul modelelor Pro.

In cazul camerelor si ele vor fi imbunatatite din punct de vedere al senzorilor si al modului de capturare a fotografiilor si inregistrarilor video. Si asta nu e tot. E cert ca cei de la Apple vor introduce pe noile iPhone-uri modul Portrait in cazul inregistrarilor video astfel ne vom putea bucura de un bookeh chiar si in video. Pe parte de fotografii vom avea modul ProRes, un nou scanner lidar si un nou sistem integrat de filtre.

Si nu in ultimul rand. avem parte de upgrade-uri si la partea de baterie. Avem in medie o creste de aproximat 200 mAh/ acumulator in cazul fiecarui model astfel conform producatorului se va prelungi durata de utilizare cu cel putin o ora fata de seria iPhone 12.

Iar la preturi se speculeaza ca noile modele se vor lansa cu aceleasi preturi ca si predecesorii de anul trecut. Dar pentru ca toate acestea sa se confirme, asteptam cu nerabdare evenimentul oficial unde nu doar ca se vor lansa noile iPhone-uri dar sunt sanse ca cei din Cupertino sa ne pregateasca surprize si legat de Apple Watch 7 si o noua pereche de Airpods.

Pana atunci te invitam pe site-ul nostru Contakt.ro si in aplicatia mobila sa descoperi noi accesorii pentru orice model de telefon. Husele pentru noile iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max si iPhone 13 mini sunt deja disponibile in oferta noastra. Pe curand!