iPhone 14 si 14 Plus in culori de primavara - Iata noutatile anuntate de Apple

iPhone 14 si 14 Plus in culori de primavara - Iata noutatile anuntate de Apple

Data de 7 martie marcheaza un nou anunt marca Apple in lumea smartphone-urilor. Gigantul din Cupertino tocmai ce a anuntat doua noi variante de iPhone 14, versiunea “lemon” a lui iPhone 14 si 14 Plus, fara a adauga o culoare noua la paletarul variantelor Pro.
Evident, pe langa aceasta noua culoare, Apple a anuntat si patru noi culori pentru husele de protectie originale din silicon.

Asa cum se intampla de obicei la astfel de anunturi, telefoanele sunt identice cu cele din gama lansata in toamna, doar ca vin intr-o culoare noua. Nu este un lucru rau. Mai ales daca simti ca e nevoie de o schimbare si ai nevoie de un iPhone 14 sau iPhone 14 Plus. Acum vei putea spune ca ti-a sosit iPhone 14 in culoarea noua de primavara. :)

Din fotografii, acest galben arata grozav: un spate stralucitor care se asorteaza perfect cu marginea de aluminiu imbracata intr-o varianta mai modesta. Si atunci cand vine vorba de detalii, Apple nu face rabat. Pana si interiorul conectorului Lightning este asortat in aceeasi culoare.
Iar logo-ul de pe spate, nu mai este un argintiu clasic, ci mai degraba un argintiu coordonat cu elemente de galben. Totul pare sa fie intr-o armonie perfecta.


Astfel, modelele de iPhone 14 si iPhone 14 Plus au ajuns la un numar total de 6 culori: Midnight Black, Starlight, Product RED, Blue, Violet si nu in ultimul rand noul Yellow.

Si ca tot am ajuns la gama de culori, noile huse de protectie originale din silicon Apple vin si ele in urmatoarele culori: Canary, Yellow, Olive, Sky si Iris.
iPhone 14 and 14 Plus New Silcone Case Colors Feature

In concluzie, Apple nu e prima companie care se focuseaza pe importanta culorilor in gama de smartphone-uri lansate, in schimb continua sa fie un lider oferind un echilibru intre calitate si cantitate atunci cand vine vorba de modelele de telefoane lansate.

iPhone-urile 14 si 14 Plus sunt disponibile publicului larg incepand cu data de 14 Martie iar atunci cand vine vorba de pret, acestea sunt (sau ar trebui) sa fie identice cu restul culorilor de disponibile online.
Daca esti in cautarea unei huse de protectii sau folii dedicate pentru iPhone-ul tau, pe Contakt.ro, in aplicatia mobila Contakt si in cele peste 200 locatii fizice iti punem la dispozitie o gama larga de accesorii din care poti sa iti alegi favoritele. Te asteptam AICI!