TOP 5 cele mai asteptate jocuri in 2022

TOP 5 cele mai asteptate jocuri in 2022

Anul 2021 a fost un “capitol” productiv si in acelasi timp senzational pentru industria de gaming. Disponibilitatea consolelor Next-Gen a crescut din ce in ce mai mult si titlurile AAA au inceput sa apara pe micile si marile ecrane.

Dat fiind faptul ca suntem deja la final de an, prin acest articol vrem sa aruncam o privire pe cele mai asteptate jocuri care urmeaza sa apara in 2022. Desi exista inca multe titluri anuntate dar fara o data concreta de lansare, multumita evenimentului The Game Awards 2021 am descoperit si alte anunturi de titluri noi care vor adauga si mai multa emotie anului urmator.


1. Rainbox Six Extraction

Platforme: PS4, PS5, Xbox Series X, Xbox One, PC, Google Stadia, Amazon Luna
Data lansare: 20 Ianuarie, 2022

Cunoscut anterior ca Rainbow Six Quarantine, numele titlului a fost schimbat din motive bine intemeiate. Acesta este un spin-off de la Rainbow Six Siege, care ofera o actiune multiplayer co-op similara in care trebuie sa duci misiunile la bun sfarsit cu echipa ta. Scopul principal? Trebuie sa invingeti o noua specie de extraterestrii asemanatori parazitilor numiti Archaeans.


2. Dying Light 2
Platforme:
PS4, PS5, Xbox Series X, Xbox One, PC
Data lansare: 4 Februarie, 2022

Niciun calendar nu este complet fara unu-doua titluri de zombie killing la orizont, iar Dying Light 2 are sanse mari sa fie singurul joc cu zombi de care veti avea nevoie in viitorul apropiat. Cei de la Techland a inceput fantastic cu Dying Light initial in 2015, iar continuarea sa intentioneaza sa extinda sanatos acest fir narativ. Cu lumea sa reactiva, o naratiune ramificata, lupta perfectionata si imaginile radical imbunatatite, Dying Light 2 este tot ceea ce ai putea spera intr-un pachet frumos apocaliptic si asta nu e doar atat. Tot ce trebuie sa faci este sa iti pregatesti batele de baseball cu sarma ghimpata si sa fii dornic de sange de zombi.3. Gran Turismo 7
Platforme:
PS5
Data lansare: 4 Martie, 2022

Noul titlu din seria Gran Turismo va reveni in forta cu un joc realist de masini, in care aproape poti simti miros de benzina cand accelerezi. Gran Turismo 7 revine cu optiuni de personalizare in detaliu pentru fiecare masina iar conform directorului PlayStation Studios, Hermen Hulst, acest titlu va integra majoritatea elementelor apreciate din intreaga franciza si va fi uimitor sa descoperim ce poate face acest titlu cu puterea noului PS5.


4. God of War: Ragnarok

Platforme: PS5, PS4
Data lansare: TBA 2022

Fara doar si poate, God of War Ragnarok a spart internetul cu cel mai recent trailer, aratandu-i pe Kratos si Atreus cu mici certuri in familite in timp ce se confrunta cu Freya, Thor si Ragnarok-ul iminent. Eric Willaims a preluat sarcinile de regie de la Cory Barlog, iar povestea ii va vedea pe tata si fiu calatorind in taramuri noi precum Vanaheim, Svartalfheim si Asgard cunoscand noi personaje precum Angrboda si Odin. Aceasta va fi ultima parte din seria nordica a lui God of War.


5. Lord of the Rings: Gollum

Platforme: PS5, Xbox Series X
Data lansare: TBA 2022

Pregateste-te sa devii pretios cu Lord of the Rings: Gollum, un joc nou-nout de la Daedalic Entertainment in care il intruchipezi, fara a fi surpins, pe Gollum. Incepand din Barad-dur, fortareata Mordor unde Gollum este tinut captiv, jocul te va duce prin multe locatii ale Pamantului de Mijloc. Din punct de vedere estetic, jocul este inspirat de propriile desene ale lui Tolkien si se desfasoara ca un joc stealth-action-adventure care profita si de personalitatile duale ale lui Gollum.

In concluzie, acestea sunt doar cateva din cele mai asteptate jocuri ale anului 2022. Dupa cum am mentionat, cu siguranta mai sunt si alte jocuri mult asteptate, insa pentru asta asteptam recomandarile tale prin orice mijloc de comunicare.

Pana atunci, te invitam pe site-ul nostru www.contakt.ro sau in aplicatia mobila Contakt pentru a descoperi accesorii de gaming care iti poti imbunatati experienta in timpul sesiunilor tale. Mouse, tastaturi, casti gaming, controllere si multe alte accesorii te asteapta AICI.