TOP cele mai asteptate filme/seriale pe Netflix in 2022

TOP cele mai asteptate filme/seriale pe Netflix in 2022

Pe masura ce anul 2021 se apropie de sfarsit, privim cu incredere catre un nou an cu incredere, cu planuri noi si nu numai. Pentru cinefilul din tine, venirea unui nou an inseamna noi lansari si in cadrul divertimesmentului pe care il savurezi de pe canapea.
Si tocmai din acest motiv, in acest articol iti vor prezenta pe scurt o previzualizare a anului 2022 cu privire la filmele si serialele care se vor lansa pe Netflix. Hai sa ii dam drumul!


The Gray Man
Tip: Film

Depasind chiar si bugetul Red Notice, The Grey Man se pregateste sa fie unul dintre cele mai scumpe proiecte Netflix din istoria sa.
Thrillerul de actiune, condus de Anthony Russo si Joe Russo, are totul. O distributie uriasa, un complot convingator (ceva la care alte filme Netflix cu buget mare au esuat) si talent de top in culise. In distributia uriasa a filmului se numara Ryan Gosling, Chris Evans, Jessica Henwick, Ana de Armas, Billy Bob Thornton si Rege-Jean Page.1899

Tip: Serial

Proiectul ambitios al creatorilor serialului popular sci-fi Dark s-au intors cu un serial care foloseste o tehnologie inovatoare pentru un serial de graza istoric, plasat pe o barca
In distribuia confirmata a proiectului se numara Alexandre Willaume, Emily Beecham, Aneurin Barnard și Anton Lesser.The Cuphead Show!

Tip: Serial

Din colectiile uriase de seriale destinate copiilor, cel care iese cel mai mult in evidenta este The Cuphead Show. Serialul se bazeaza pe jocul video care are o reputatie foarte buna pentru doua lucruri. Unul din ele este dificultatea jocului iar al doilea aspect este legat de estetica vizuala incredibila care aminteste de inceputul anilor 1920.
Serialul urmeaza sa fie lansat la un moment dat in 2022 si va urmari aventurile lui Cuphead si a fratelui sau Mugman.


Lost Ollie
Tip: Serial

21 Laps Entertainment a inregistrat constant content popular pentru Netflix (chiar daca doua dintre serialele lor au fost, din pacate, eliminate dupa primele sezoane), iar Lost Ollie este de departe cel mai asteptat de la compania de productie condusa de Shawn Levy.
Noul proiect animat condus de Shannon Tindle prezinta viata unei jucarii pierduta care-l cauta in lung si in lat pe baiatul care l-a pierdut. Chiar daca informatiile sunt foarte limitate, imaginile de productie pe care le-am vazut pana acum ne fac sa credem ca micutul Ollie va avea multa inima si ne va face sa plangem saptamani intregi.Man vs Bee
Tip: Serial

Printre numeroasele emisiuni britanice la care lucreaza Netflix in prezent, Man vs. Bee, condusa de Rowan Atkinson, se afla in fruntea listei.
Serialul pare sa il aiba la baza pe Atkinson care revine la radacinile sale Mr. Bean. Fiind un spectacol de 10 minute care se va concentra foarte mult pe comedia fizica si cu un personaj cunoscut in regie, asteptarile sunt destul de mari de la aceasta productie. Se va ridica la nivelul seriei clasice Mr.Bean ? Abia asteptam sa aflam.

In concluzie, desi lista de mai sus include doar cateva titluri de care ne vom putea bucura in anul ce urmeaza, cu siguranta vor mai fi si alte surprize pe parcurs. Daca ai gasit un titlu care merita mentionat asteptam sa ne trimiti sugestiile tale printr-un mesaj privat pe pagina noastra de Facebook sau Instagram.
Si nu uita, toate accesoriile potrivite pentru telefonul tau le gasesti pe www.contakt.ro sau in aplicatia mobila Contakt.