Trei camere GoPro Hero 11 s-au lansat oficial - Iata specificatii si preturi oficiale

Trei camere GoPro Hero 11 s-au lansat oficial - Iata specificatii si preturi oficiale

Data de 14 septembrie marcheaza ziua in care GoPro si-a anuntat trei versiuni noi din arsenalul sau de camere: GoPro Hero 11 Black, Hero 11 Black Creator Edition si Hero 11 Black Mini.
Toate din cele trei modele insirate adineauri aduc cea mai inalta rezolutie prezenta de pana acum pe o camera de actiune, un senzor performant pe 10 biti, Hypersmooth 5.0 si nu in ultimul rand cel mai larg camp vizual prezent vreodata pe un GoPro.

De asemenea imbunatatirile au fost aduse chiar si serviciului GoPro, oferind o noua functie care iti va crea automat Highlight-uri pe baza clipurile filmate si incarcate in Cloud. Tot ce trebuie sa faci este sa conectezi camera la aplicatia GoPro, iar clipurile tale vor fi editate automate si un Highlight cu cele mai tari momente va fi generat si trimis direct pe smartphone-ul tau. O functie epica pentru cei care sunt activi pe retelele sociale.

Insa hai sa revenim la cele trei modele noi de camere, care sunt menite sa atraga consumatorii in moduri diferite. Hai sa le analizam pe rand.

1. HERO11 Black : cea mai versatila camera din lume, mai puternica si mai pregatita ca oricand. Dispunand de designul, durabilitatea si performanta camerelor GoPro, HERO11 Black este setat sa fie camera la care se indreapta mai multi profesionisti si entuziasti, pentru a captiva un continut uluitor care te va face sa te simti ca si cum ai fi acolo.


2. HERO11 Black Creator Edition: o putere nemarginita de a capta continut all-in-one, care faciliteaza vlogging-ul, realizarea de clipuri video si streamingul in direct.  Cu un design ultra-usor, care se potriveste direct in palma ta, acest kit dispune de intreaga performanta HERO11 Black plus un maner cu butoane incorporate pentru controlul camerei si o durata de viata a bateriei extinsa pana la peste patru ore de inregistrare 4K. 

HERO11 Black Creator Edition include, de asemenea, un microfon directional (optional), intrare pentru microfon extern, port HDMI pentru conectarea la monitoare/TV, o lumina LED cu putere mare si doua suporturi pentru montarea accesoriilor suplimentare.


3. HERO11 Black Mini
: O versiune mai mica, mai usoara si mai simpla a HERO11 Black, care prezinta toate performantele fratelui sau mai mare. Dimensiunile mai mici ale HERO11 Black Mini si designul simplu cu un singur buton il fac alegerea perfecta pentru persoanele care isi doresc simplitate maxima, fara a sacrifica performanta sau calitate. 

Vrei sa fii simplu, dar totusi sa arati ca un EROU? Alegeti HERO11 Black Mini.

Toate cele trei camere HERO11 Black uimesc cu:


Tehnologia HyperSmooth 5.0, castigatoare a premiului Emmy®, cu blocare orizontala de 360 ​​de grade direct in camera, pentru a mentine inregistrarile stabile, chiar daca camera se roteste la 360 de grade in timpul inregistrarii.


Noul obiectiv digital HyperView ofera cel mai larg unghi de fotografiere 16:9 prezent vreodata nativ intr-o camera HERO. Este pentru capturarea cadrelor foarte largi pline de actiune dinamica. In plus, semnatura SuperView de la GoPro este acum disponibila in 5.3K 60fps si 4K 120fps.


Trei noi preseturi pentru Night Effect Time Lapse, care faciliteaza capturarea traseelor ​​stelelor pe timp de noapte sau picturi si trasee luminoase la o calitate profesionala.


TimeWarp 3.0 surprinde acum la 5,3K , un salt impresionant de 91% in rezolutie de la 4K si cu 665% mai mult decat 1080p.


Control mai simplu al camerei cu modurile Easy si Pro. Modul Easy faciliteaza inregistrarea la setarile dorite pentru orice situatie, in timp modul Pro deblocheaza fiecare aspect al camerei HERO11 pentru un control maxim.


Bateria Enduro imbunatateste dramatic performanta camerei la temperaturi scazute si moderate, prelungind timpii de inregistrare cu pana la 38% pentru HERO11 Black. Enduro vine in cutie cu HERO11 Black si HERO11 Black Creator Edition si este direct incorporata in HERO11 Black Mini.


Si acum hai sa discutam de preturi.
HERO11 Black este disponibil la nivel global la 399,98 USD pentru abonatii GoPro si 499,99 USD pentru restul consumatorilor. HERO11 Black Creator Edition este disponibila si la nivel global la 579,98 USD pentru abonatii GoPro si 699,99 USD celor care nu beneficieaza de acest abonament. 

HERO11 Black Mini va fi disponibil pe GoPro.com pe 25 octombrie la pretul de 299,98 USD pentru abonatii GoPro si 399,99 USD celor care nu au aceasta subscriptie, dupa care va fi lansat ulterior pentru retaileri din intreaga lume.